Pagina wordt geladen
homeride    trailrun    kerstwandeling

12 februari 2023 HUBO Sukerbiet Trailrun

De Hubo Sukerbiet Trailrun; Ga de uitdaging aan voor het goede doel !

12,5 km en 25 km

25 km heeft 375 hoogtemeters en de 12,5 km 200 hoogtemeters!

Startlocatie:

Natuurcamping 'De Lemeler Esch' in Lemele

Ben jij ook op zoek naar meer beleving in plaats van massale evenementen over asfalt en continu de focus op snellere tijden? Doe dan mee met de Hubo Sukerbiet Trailrun en ervaar de natuur op de Lemelerberg.

Op zondag 3 maart 2024 organiseert Team Sukerbiet voor de 9e keer de trailrun onder de naam Hubo Sukerbiet Trailrun met dit jaar wederom 2 afstanden: 12,5 km en 25 km. Beide routes zijn uitgezet in 1 van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met de Lemelerberg en Archemerberg, die 78 meter boven het Sallandse landschap uitsteekt, biedt dit een uniek parcours met sportieve hoogteverschillen en mooie vergezichten. De 25 km heeft 375 hoogtemeters en de 12,5 km afstand 200 hoogtemeters!

Dit startlocatie is sinds enkele jaren Natuurcamping ‘De Lemeler Esch’ in Lemele. Doordat we op deze unieke locatie mogen starten, letterlijk aan de voet van de Lemelerberg, heeft de route GEEN ASFALT.

De camping biedt mogelijkheden voor overnachten. Dit kan met name interessant zijn voor de lopers en supporters die niet in de buurt wonen.  Meer informatie wat betreft de mogelijkheden voor overnachting vind je op https://www.lemeleresch.nl

Voor de meeste deelnemers van onze trailrun is tijd en klassering van ondergeschikt belang. Het is juist de belevenis, het lopen in deze prachtige natuur zonder enige druk van buitenaf en om een pittige nieuwe  uitdaging te ervaren.  Als jou dit aanspreekt, schrijf je dan in voor deze prachtige trialrun.

De ultieme sportieve uitdaging gekoppeld aan het ondersteunen van goede doelen!

Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van 2024 komt ten goede aan onder meer: kankerbestrijding en enkele lokale goede doelen. In 2023 stond alles in het teken van Alpe d'Huzes en hebben wij maar liefst 135.000 euro voor dit goede doel bijeengebracht.

Als Team Sukerbiet zijn we blij dat we Hubo Lemelerveld als sponsor hebben gevonden die ons kan ondersteunen om onze ambities waar te maken. Ook zijn we blij dat Landschap Overijssel ons de mogelijkheid biedt dit evenement in dit natuurgebied te organiseren. Als tegenprestatie daarvoor adopteert Team Sukerbiet jaarlijks enkele schapen van Landschap Overijssel en levert daarmee een bijdrage voor de instandhouding van de schaapskudde.

  • Datum: 3 maart 2024
  • Starttijd van zowel 12,5 km als de 25 km: 11.00 uur.
  • Startlocatie: Natuurcamping 'De Lemeler Esch', Lemelerweg 16, 8148 PC, Lemele
  • Inschrijfgeld: € 20,00, maar we nodigen je van harte uit om een (kleine) extra donatie te doen om op die manier onze goede doelen extra te steunen!
  • Voorinschrijven: Mijninschrijving.nl kan t/m 2 maart 2024 (18:00u) of totdat het maximale aantal deelnemers van 350 is bereikt.
  • Daginschrijving is mogelijk zo lang er nog plek is maar VOL = VOL
  • Overnachting is mogelijk op De Lemeler Esch natuurcamping. Info op https://www.lemeleresch.nl/

Let op: deelname geschiedt op eigen risico.

Tot slot: aangezien de opbrengst van dit evenement volledig ten goede komt aan het goede doel, is een eenmaal gedane inschrijving definitief. Ben je onverhoopt verhinderd of geblesseerd, dan blijf je het inschrijfgeld verschuldigd. Vanzelfsprekend staat het je dan vrij het startbewijs zelf over te dragen aan een ander.